List of Tamil-language newspapers
Appearance
(Redirected from Tamil Newspapers)
Part of a series on | |
---|---|
| |
Newspapers of India | |
Category | |
Newspapers by languages | |
Related | |
India portal Journalism portal Technology portal |
India
[edit]- Dina Thanthi தினத்தந்தி
- Dinakaran தினகரன்
- Murasoli முரசொலி
- Namadhu Amma நமது அம்மா
- Dinamalar தினமலர்
- Dinamani தினமணி (Tamil Branch of The Indian Express)
- Dinasudar தினச்சுடர்
- Theekkathir தீக்கதிர்
- Hindu Tamil Thisai இந்து தமிழ் திசை
- Viduthalai விடுதலை
Evening newspapers
[edit]- Maalai Malar மாலை மலர்
- Malai Murasu மாலை முரசு
- Tamil Murasu தமிழ் முரசு (India) - Evening Daily
- Nellai Maalai Murasu நெல்லை மாலை முரசு
Sri Lanka
[edit]Malaysia
[edit]- Makkal Osai மக்கள் ஓசை
- Malaysia Nanban மலேசியா நண்பன்
- Tamil Nesan தமிழ் நேசன்
Singapore
[edit]- Tamil Murasu (தமிழ் முரசு)